Trening

Os Hundeklubb har en egen inngjerdet treningsbane i Åsen, Lysekloster. Den ligger på samme område som Fjellanger Hundepensjonat og Fjellanger Hundeskole. Ta av inn ved skiltet til Fjellanger.

Våre treninger vil foregå uten instruktør, alle uansett nivå og ambisjoner er velkommen så hjelper vi hverandre. Det er også mulig å komme for å miljøtrene/sosialisere hunden mens de andre trener. Valper er også velkommen, men bør ikke trene agility før de er utvokst.

Alle som ønsker å trene med klubben må selvsagt være medlem, men for de som ikke enda er medlem av Os Hundeklubb er det mulig å komme på et par klubbtreninger før en melder seg inn.

Egentrening på banen er mulig for medlemmer i klubben. Ønsker du nøkkel til banen ta kontakt med styret. .

For innmelding i klubben, se Bli medlem