Bli medlem

Innmelding skjer via Norsk Kennel Klubb (NKK) sine nettsider og prisen er 300 kr per år for medlemskap i Os Hundeklubb. Grunnkontigenten til NKK er 160 kr, og betales kun èn gang per år, uansett hvor mange klubber du er medlem av.

.

Dersom du ikke er medlem i NKK via en annen hundeklubb:

Trykk Bli medlem for å komme direkte til Norsk Kennel Klubb, og følg instruksjoner videre.

.

Dersom du allerede er medlem i NKK via en annen hundeklubb:

Logg inn på Min side på nkk.no, trykk på fanen "Medlemskap" og trykk på "Meld inn i ny klubb" i venstre hjørnet.
Os Hundeklubb finnes i listen Brukshundklubb.

Husstandsmedlem:

Er det flere personer som bor på samme adresse kan de melde seg inn som husstandsmedlem.
Det er krav til at en person på adressen er hovedmedlem i klubben. Husstandsmedlem koster kr 150 per år.
For å melde inn husstandsmedlem, fyll ut kontaktskjema. Husk å oppgi fullt navn på hovedmedlem i tillegg til opplysninger om nytt medlem (navn, fødselsdato, adr., tlf., epost).

Fordeler ved medlemskap i Os Hundeklubb og NKK:

• Faste treningstilbud på klubbens egen treningsbane
  • Rabatt på kurs som klubben arrangerer
  • Magasinet Hundesport fra NKK hjem i postkassen 10 ganger i året
  • Tilgang til "Min side" og "DogWeb" gjennom NKK sine nettsider
  • Halv pris på registrerings- og påmeldingsavgifter på NKK's arrangementer
  • 10 % rabatt på Agrias forsikringspremier
  • Bonuskort fra Eukanuba som gir deg hver 7. fôrsekk gratis! Klippekort bestiller via NKK's "Min side"
  • 10 % rabatt i NKK's nettbutikk
  • Medlem i en klubb som er pådriver for et godt hundehold i Os kommune