Treningstider Os Hundeklubb

UTSTILLING:

Fellestrening tirsdager 19.30-20.00

AGILITY:

Fellestrening onsdager 18-20 og lørdager 12-14 (ikke organisert trening, avtal gjerne på Facebook-gruppen)

Lydighet/RALLY-Lydighet:

Fellestrening torsdager 18-20.

Miljøtrening:

Varierende dager, etter avtale.

.

Se på Os Hundeklubb sin Facebook-gruppe. Der vil det ofte annonseres om noen skal trene AG eller Lydighet/Rally-lydighet.
Vi anbefaler dere som skal trene å legge inn på Facebook-gruppen, slik at andre medlemmer også kan trene sammen.

Møt presis til trening :-)
Ta med godt humør og hjelp til med å rydde inn og ut utstyr. Minner om klubbens Regler for trening.

Egentrening på banen er mulig for alle som er medlem av klubben. Ta kontakt med styret dersom du ønsker nøkkel til banen.

Alle medlemmer er velkommen til å ta initiativ til fellesturer/miljøtrening. Skriv da inn på Facebook gruppen sted og klokkeslett for oppmøte så er det ofte mange som blir med.

.